Dobavljači

rukovanje

Mi nastupamo zajedno sa našim dobavljačima u partnerskom odnosu.

Nissal  doo

www.nissal.co.rs

Kompanija Nissal a.d. je fabrika sa najdužom tradicijom u proizvodnji i preradi aluminijuma i aluminijumskih legura  u  Srbiji.
2003. godine,posle uspesno  okončanog  proces privatizacije,izgrađena je nova hala sa najmodernijim postrojenjem za plastifikaciju aluminijuma  I rekonstruisan je  pogon za eloksažu. U  toku  20007. godine Nissal je investirao u  nove linije  za proizvodnju  šipkastog materijala I liniju za proizvodnju konstrukcija od aluminijuma – proizvoda za potrebe građevinarstva.

J.S.A.Teal

www.teal.mk

TEAL –  Holding   J.S.A. TEAL se bavi proizvodnjom aluminijumskih  profila I legura. Firma je osnovana  1979. godine  kao  deo    ALUMINIA – Skoplje. 1989.godine  TEAL  se registrovao kao zasebna kompanija, a 1999.  godine Nemačka kompanija RAKU je postala većinski  vlasnik.

Aluminijumski  centar Brams

www.brams.rs

Aluminijumski centar Brams je porodična kompanija osnovana 1977. godine. Brams  se bavi proizvodnjom i preradom aluminijuma. koji je sve više zastupljen u modernom građevinarstvu. Sedište komapnije  je u mestu Rabrovo na preko 15.000,00 m2  proizvodnog, magacinskog i izložbenog prostora .

Tehnomarket

www.tehnomarket.com

Tehnomarket je porodična kompanija osnovana 1990. godine sa sedištem u Pančevu. Kompanija se bavi  ekstrudiranjem aluminijumskih profila za građevinarstvo i industriju, proizvodnjom svih tipova ostakljenih aluminijumskih fasada, prozora i vrata, distribucijom i obradom aluminijumskih kompozitnih panela „ALUBOND“ USA.

Elval

www.elval.gr

ELVAL je osnovan 1973. godine, i danas je jedan od najvećih učesnika u domenu proizvodnje i prerade aluminijuma u  svetu.
ELVAL  poseduje 12 pogona za prozovodjnju na teritoriji Grčke, Bugarske i Engleske i proizvodi aluminijumske proizvode koji svoju primenu nalaze u indiustriji gradjevinarstva, brodogradnji, autoindustriji….
Glavne članice  ELVAL grupe su :
• ELVAL COLOUR
• ΕΤΕΜ
• SYMETAL:
• BRIDGNORTH ALUMINIUM

Etem

www.etem.rs

ETEM je jedna od vodećih kompanija u oblasti ekstruzije u Jugoistočnoj Evropi. ETEM S.A. je osnovan 1971. u  Grckoj . Sa dva proizvodna pogona, u Atini i  Sofiji,  godišnjim kapacitetom koji prevazilazi 40.000 tona, ETEM obezbeđuje kontinuiranu i pravovremenu isporuku svojim klijentima.

Impol Seval

www.seval.rs

IMPOL  Impol Seval izrađuje proizvode od aluminijuma i njegovih  legura, postupcima livenja, toplog valjanja i hladnog valjanja. IMPOL SEVAL je   najveći prerađivač aluminijuma u Republici Srbiji i jedini proizvođač valjanih proizvoda od aluminijuma. Impol Seval je poceo  sa radom  1975. godine  a od 2002. godine,   vecinski  vlasnik (70 % kapitala) postaje IMPOL d.d. Slovenska Bistrica. Od tada komapnija  nastupa na tržištu pod imenom IMPOL SEVAL Valjaonica aluminijuma a.d. Sevojno.

Alumil

www.alumil.com

Alumil je osnovan 1988. godine. Posle više od  20 godina, Alumil  je postao  jedan  od vodećih kompanija za ekstruziju u Jugoistočnoj Evropi. Alumil se bavi proizvodnjom i plasmanom aluminijumskih sitema za primenu  u gradjevinarstvu (vrata, prozori, fasade, ograde, roletne), industrijskih profila za industriju automobila, brodarstvo, železnicu, sistema za zaštitu od sunca, unutrašnjih vrata, bezbedonosnih i požarnih, pregrada za poslovni prostor….